loading...

Konferens i Långeruds kvarn

Vi hyr ut konferensanläggningen i Långeruds Kvarn för möten och konferenser mellan kl 8-20 för  3 000 kr. I priset ingår kaffe och smörgås. Vi kan även ordna lunch och middag efter diskussion med kunden. Bokning, pris och upplägg bekräftas alltid i mejl efter diskussion med kunden.
Långeruds kvarn är platsen för den personliga och kreativa konferensen i en ostörd miljö. Kvarnen är idylliskt belägen intill kvarndammen och ån Visman med två mindre vattenfall. I vår nyrenoverade kvarn har vi bevarat den genuina atmosfären samtidigt som konferensanläggningen skapats. Från kvarnen kan man överblicka hjorthänget och dammen som inger en känsla av lugn och inspiration, en mötesplats för idé- och företagsutveckling.

Kvarnen inrymmer en sammanträdeslokal med modern konferensutrustning, pentry, toalett och dusch. I anslutning till kvarnen har vi lokaler för måltider och samvaro. Omgivningen skapar de allra bästa förutsättningarna för reflektion och kreativa möten.

Du kan boka konferensanläggningen för mindre grupper (upp till 10 personer) t.ex. ledningsgrupper inom företag och organisationer, kick-off och kalas som söker lugn, avskildhet och kreativitet. Det kan gälla dagkonferenser eller seminarie.

Anläggningen är bokningsbar året om. Hjortsafari i gårdens hjorthägn och en guidad tur i hjorthanteringsanläggningen brukar uppskattas av gästerna. Måltider anordnas i samverkan med företag som arbetar med catering. Bokning av hjortsafari och lerduveskjutning görs i samband med att du bokar in dig på gården.
Du bokar genom att ringa oss på 070 5153397, 070 6634816 eller skicka ett mejl till info@langerudshjortgard.se