rökeri

loading...

Välkommen till Rökeriet på Långeruds Gårdsslakteri
Hos oss möts ett intresse och kunskap om ett genuint mathantverk och intresse för olika smakupplevelser. Det har gjort att vårt rökeri är mycket uppskattat hos våra kunder.

I rökeriet förädlar vi kött och charkuterier från vilt och tamboskap för finsmakaren. Varje detalj som lämnar rökeriet har hanterats med omsorg och testats så att temperaturn är rätt i hela köttstycket.

Vi tar emot kött för saltning och varmrökning åt åtskilliga kunder i Värmland, Närke och Västra Götaland.


Köttet röks på traditionellt sätt med alspån. Vi tar emot kött för inlämning till rökning varje vecka, ring oss för överenskommelse om tid när ni kan komma och lämna in köttet, tel: 070 6634816 (Ulla)
070 5153397 (Lars) och 070 5872433 (Andreas)

För rökning av vildsvinskött så ska ni ta med godkänt trikinprov. 

Priser fr.o.m 2025-04-01
  - Rökning kostar 89 kr/kg.
  - Vi benar ur och nätar ert kött för 50 kr/st.
  - Önskar ni att vi skivar upp ert kött så ordnar vi detta för 50 kr/kg.
  - Endast rimmning 39 kr/kg
   
   

.